måndag 9 augusti 2010

Marseillan

Vännerna har köpt ett litet byhus i Marseillan. Det ligger inte så långt från Marseille. Vi åkte ner för att hälsa på dom och några andra vänner en vecka i juli. Jag tog en massa bilder, och att välja ut några till bloggen för att förmedla en känsla av hur det såg ut därnere var inte det lättaste.

Eftersom vi bara var där en vecka tog vi det relativt lugnt, men vi hann med en båttur på Canal du Midi (den turen var ganska lik Göta Kanal men på den franska turen fick man se en ostronodling och även smaka på ostron) och så gjorde vi en vinprovningsresa (så klart när man är i Frankrike..)

Vi råkade vara där den 14 juli, så det blev både parad, fyrverkeri och uppträdande också.

00400345364collage-1116Catrine&Stephan
95
113391
401collage-marknad
413293335345354
5305210506

6 kommentarer:

 1. Vilken fin resa det ser ut att varit. Och vilka tomater sedan då! Ser ju nästan ut som pumpor. Gillar verkligen det nya fotot du valt till headern.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var en fantastiskt fin resa, det är ju roligt att träffa sina vänner på ett annat ställe än hemma också! Kul att du gillar min nya header! :) Hur har det gått med dina bröllopsbilder?

  SvaraRadera
 3. Att få ta del av dina bilder från resan påminner mig lite om scenen i Amelie från Montmartre, där Amelie vandrar sida vid sida intill en blind man och hastigt rablar upp de syner som omringar deras promenad. Det är härligt att få njuta av de syner som du upplevt, och ta en gratislift till Frankrike genom de känslor som bilderna förmedlar! Matbilderna är härliga och den första bilden skulle göra sig utmärkt på min vägg! ;)

  SvaraRadera
 4. Fin sammanställning, man får verkligen en bra känsla!

  SvaraRadera
 5. Tobbe: Nu blev jag rörd! Tack snälla för dina vänliga ord. Så roligt om mina bilder lyckades med att stimulerade din fantasi! Amelie-filmen älskar jag!

  Cornelia: Tack! :-)

  SvaraRadera
 6. Åh så mysigt! Jättefina bilder. Jag vill också till Frankrike ;-) Hoppas ni haft en toppensommar, hälsa Lennart så gott!

  SvaraRadera