tisdag 4 augusti 2009

Skräckfilm?


Detta är reklamfilmen som Johan Renk (f.d. Stakka-Boo) gjort för att marknadsföra Apotekets nya skönhetsserie Apolivia om det undgått någon!

Enligt Metro har över 84.000 personer gått med i en stödgrupp på Facebook för att de är rädda för reklamen! " Hon påminner om flickan i Exorcisten, det ser ut som hon skall hoppa ur rutan och ta mig". Så skriver några av medlemmarna i Facebookgruppen enligt tidningen.

Jag tror knappt på vad jag hör och ser! Skulle vi bli rädda av det här?! Jag tycker reklamfilmen är jättesöt och visan hon sjunger är ju hur fin som helst.

Man brukar säga att "100.000 flugor kan inte ha fel", men jag börjar undra!

Hur mycket skitläskiga skräckfilmer betalar folk inte för att se, och så skulle man bli skrämd av lite reklamfilm? Jag fattar ingenting...

Enligt Apoteket kommer det fler sådana här filmer. Kanske bäst att stänga av tv:n i höst?

2 kommentarer:

  1. Jag håller helt med dig. Om folk tycker detta är läskigt. Vad är detta jämfört med alla dessa hemska , läskiga skräckfilmerna. Okej jag kan hålla med om att reklamfilmen inte är nå vidare postitivt laddad och att jag inte ser hur reklamen hänger ihop med apoliva, det visas ju bara en liten text om apoliva i slutet. Och att sjjälva filmen är rätt dyster om man säger så. Jag tycker det skulle vart en annan sak om dom hade visat att hon använder produkten eller något. Men att hon skrämmer folk så fruktansvärt förstår jag inte riktigt. Själva reklamen är lite tråkig och dyster men mig skrämmer hon absolut inte. När jag såg den här reklamen första gången brydde jag mig inte så mycket om den. Men sen när jag såg den en andra och tredje gång tyckte jag bara den blev jobbig. Att höra sången igen, och igen. jag blir mycket räddare när jag ser skräckfilmer. Bra skrivet!

    Bloggaddress: meellee.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Jag är medlem i den gruppen, Jag tycker hon är helläskig!!

    SvaraRadera