torsdag 25 februari 2010

Kevin

Igår var jag på Drottning Silvias barnsjukhus och fotograferade den här lilla sötnosen.

2414 Kevin
2310
2407

Kevin föddes på julafton. Igår fyllda han två månader och hans föräldrar ville ha några fina bilder på honom att ge bort till släkt och vänner.

Den lilla gossen fick en tuff start i livet. Han föddes med gomspalt och utan haka. Hans andningsreflexer är inte heller fullt utvecklade så han måste ha hjälp med andningen och hållas under uppsikt dygnet runt.

Hakan kommer att växa ut och det syns redan en stor förändring. Gomspalten kommer dom att operera när han är runt 6-8 mån. Men som om inte det vore nog lider han även av stark närsynthet och läkarna pratar om att söva ner honom och operera in linser på honom...lille gubben! - Jag blir alldeles rörd över allt han måste gå igenom.

Wandi och Annika som hans föräldrar heter har fått ett nytt hem (rum) på barnsjukhuset. Det var väl inte riktigt det dom tänkte sig som nyblivna föräldrar, men nu är det som det är, och dom blir väl omhändertagna av den fantastiska personalen på barnsjukhuset.

Jag tror att ni kommer att få höra mer om den här lille gossen framöver...

3 kommentarer:

  1. Oj så söt. Fina bilder Solveig. Stort lycka till framöver till föräldrarna och Kevin!

    SvaraRadera
  2. Så söt! Och en rörande berättelse! Önskar honom och föräldrarna allt väl och ser fram emot att få se hur det går för honom.

    SvaraRadera
  3. Tack för snälla kommentarer! - Ni kommer att få höra mer om den här lille gossen, jag kan inte släppa honom!

    SvaraRadera