lördag 29 maj 2010

"Kooky"

På sistone har L och jag hamnat i ett riktigt stim och sett flera tecknade eller animerade filmer. The fantastic Mr Fox, I vildingarnas land och Mary & Max som var en leranimation. Alla tre underbara barnfilmer som igentligen är vuxenfilmer. Nu kanske vi får fortsätta att njuta lite till av barnens underbara fantasivärd om den här förtjusande lilla filmen från Tjeckoslovakien kommer till oss. Det är väl bara att hoppas!

Kooky - returns handlar om en 6-årig liten pojke Ondra som lider av astma. Hans favoritleksak är en rosa nallebjörn. Av hälsoskäl slänger en dag Ondras mamma Kooky i soptunnan. Detta sätter igång den lille Ondras fantasi. Han börjar fantisera om vad för äventyr Kooky råkar ut för...

Trailern är underbar!Tänk att bara komma på något sådant här! Jag avundas dom här filmskaparna och deras fantastiska fantasivärld, ett sådant roligt jobb dom måste ha!

2 kommentarer:

  1. Jesus what a fantasy och vilket arbete bakom figurerna!

    SvaraRadera
  2. Vilken söt film, tack för tipset. Mary och Max såg jag för en tid sedan och tyckte mycket om den fina lite sorgliga berättelsen.

    SvaraRadera