lördag 15 januari 2011

The Swan

Klappat och färdigbeställt inför årets filmfestival är rekordet 26 filmer!! Det blir 11 dagar i totalt mörker. Jag kommer förmodligen att lida av D vitaminbrist och drabbas av både benskörhet och tandlossning, men i år var det så MÅNGA bra filmer och vi är ju fyra stycken som skall samsas...

Den här filmen med Natalie Portman ser ut att vara en en snyggt icensatt nagelbitare! GIFF har den och fyra andra höjdarfilmer som teasers inför årets filmfestival men den får vi se på biografen lite senare.

I filmen förvandlas Natalie Portman steg för steg till fullfjädrad prima ballerina. Och av trailern att döma verkar det vara riktigt dramatiskt i balettens passionerade värld! Regissören heter Darren Aronofsky och han har tidigare gjort både The Wrestler och Reqium for a Dream och med dom höjdarfilmerna som referens blir jag extra förväntansfull! Men som sagt, den här filmen får vänta lite.

6 kommentarer:

 1. Åh spännande! Jag hinner inte med mer än några stycken - vilken får jag inte missa? ;)

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Svårt att säga, jag vet inte vad du har för filmsmak men Copacabana: sid 134, On Tour: sid 133 Möte i Toscana: sid 113, Never Let Me Go: sid 109, Rabbit Hole: sid 108 bör vara "säkra kort". Lycka till! Hoppas vi ses! Kram

  SvaraRadera
 3. Möte i Toscana och Rabbit Hole såg jag när jag kikade på webben. Brukar alltid försöka se något tyskt också eftersom det så sällan visas tysk film i Sverige annars. :) Jag ska hämta katalogen imorgon!

  SvaraRadera
 4. Pepparminta: sid 124 (Schweitz/Österrike) David Want´s To Fly: sid 147, When We Leave: (Die Fremde) sid 141. 3 filmer med tyskt tal som vi också har valt. Då kanske vi ses på någon av dom? :)

  SvaraRadera
 5. Var inne och kikade och prickade för fyra som jag kanske ska se. Hade förstås gärna velat se The Light Thief, men den var redan slut :-(

  SvaraRadera
 6. Haha - den ville en av killarna se men jag sa neeej inte den!! - Säkert en kultfilm! - Underbart att du inte är förutsägbar! :)

  SvaraRadera