onsdag 30 juni 2010

Porträtt - gravidfoto: Linda

Häromdagen i strålande solsken i Slottskogen, fotograferade jag Linda som är gravid för tredje gången. Nya bebisen är beräknad att komma i september, och jag har redan blivit bokad för dopfotot... :)

Snyggare och coolare mamma får man leta efter! Likaså var hon en fullfjädrad modell, så det vore katten om jag inte hade fått till några bilder vid den här fotograferingen! Nu fick jag istället väldigt svårt att välja, minst lika många bilder till hade jag kunnat ta med, men "less is more" även om detta blev more ändå.

Linda har jag träffat flyktigt tidigare när jag fotograferade dopfoto för hennes svägerska Johanna. På önskelistan denna dagen stod familjefoto - och gravidfoto. Linda och hennes man Andres har två pojkar, Walter och Aksel 4 och 6 år gamla med mycket spring i benen. Dom bilderna kommer senare. Men först kommer här gravidfotobilderna på Linda.


49724958 Linda 1495449774983 49855013501949935004


Vilken är din favorit? Skriv gärna något i kommentarsfältet så blir Linda glad:)

3 kommentarer:

 1. Väldigt snygga bilder och kul att hon vågade ta ut svängarna lite i Slottskogen. :) Svårt att välja en bild men jag blir lite extra förtjust i bilderna när hon sitter/ligger på bänken. Ser lagom kaxiga ut!

  SvaraRadera
 2. Åh helt underbara bilder! Alla är jättejättefina! Bänkbilderna gillar jag lite extra, de var hur coola som helst! :)

  Mjoda semester-semester blir det, en vecka på Kreta! Ska bli underbart! Stor kram

  SvaraRadera
 3. sv: bättre sent än aldrig, har haft lite att göra.
  Vad roligt att du kunde relatera till bilderna och att du faktiskt gjort ett liknande projekt. Och självklart var det roligt att läsa anekdoterna från när du bodde i studentkorridor:)

  SvaraRadera